Concrete block

Oslo house

The Oslo House is placed on a mountainside, in a residential state surrounded by pine trees and vegetation.

The house lies gently on the ground, by means of a stone base adapted to the mountainside slope. The floor slabs have got openings that allow natural light inside, thus improving the link between interior and exterior.

The house opens widely towards the sea, like a viewpoint where you can watch the sea from while resting on the Ulm daybeds. It contrasts with the privacy- providing rear façade, which includes the entrance to the house.

The ground floor has been extended to create an outside living space, with a dining area made of a Frame table and some Quartz chairs. In addition, an Ulm sofa is placedin front ofa swimming pool, which blends with the horizon, for the owners’ relaxation and enjoyment.

Alicante, Spain

Interested in Vondom?
subscribe to our newsletter

    Name*
    Last name*
    Job*

    Country*
    E-mail*
     
    terms and conditions

    In compliance with the General Data Protection Regulation (Regulation EU 2016/679) we hereby inform you that the personal data you have provided is included in our automated file CONTACTS/CLIENTS/SUPPLIERS and will be used exclusively for the purposes of this file. If you wish to exercise your rights of access, rectification, deletion, restriction, portability and objection, you can write to VONDOM, S.L.U. at Avda. de Valencia, nº 3 de 46891 – El Palomar or send an email to info@vondom.com.