Cliff house

WTBA house

Built on a cliff outside of Papallacta, Ecuador. NADA Studio designed ‘WTBA HOUSE’ which combined the firmness of concrete, the warmness of wood and the lightness of glass. This project was a low single-story residence topped with a terrace and a pool, were private and open areas were stategically separated.

Separated by the garage, at one side of the house, and behind the kitchen the master and only bedroom was located, with it’s own infinity pool right above the cliff, perfect for exercising swimming. Through the walk in closet, in the glass see-through bathroom you could feel as if you were floating, taking a bath whilst enjoying views of the cliff.

On the other side of the house, inside the living room, the stairs lead up to one of the best areas in the house, were family and friends could enjoy a pleasant chat and were the open pool and terrace were furnished with Vondom’s furniture, composing of a modular sofa set, coffee table and armchairs from the Ulm collection designed by Ramon Esteve.  In addition, and thanks to the Pillow collection sun loungers designed by Stefano Giovannoni, they could sunbathe or simply relax whilst enjoying unbeatable lanscape views.

This project was a clear example that Vondom furniture added a touch of originality and design to this extraordinary private residence.

Interested in Vondom?
subscribe to our newsletter

    Name*
    Last name*
    Job*

    Country*
    E-mail*
     
    terms and conditions

    In compliance with the General Data Protection Regulation (Regulation EU 2016/679) we hereby inform you that the personal data you have provided is included in our automated file CONTACTS/CLIENTS/SUPPLIERS and will be used exclusively for the purposes of this file. If you wish to exercise your rights of access, rectification, deletion, restriction, portability and objection, you can write to VONDOM, S.L.U. at Avda. de Valencia, nº 3 de 46891 – El Palomar or send an email to info@vondom.com.