Close to nature

EL BOSQUE

The Forest House, designed by the renowned architect Ramon Esteve, is located in a vast residential area with a large pine forest around the plot, being this the closest landscape to the house. From four stone walls are generated prismatic volumes which divide the space, individualizing each stay. The area between the rooms is covered by a wooden roof that acts as corridor and connector, because the project’s goal is to create different outdoor spaces linked to the interior of the rooms, according to their privacy. The freedom sensation blends with the warm and cozy atmosphere. In the garden we can see how Vondom’s collections Frame and Vela, both in bronze, add consistency to the harmony and perfection that shows this wonderful house by its connection with the outside nature.

Valencia (Spain)

Interested in Vondom?
subscribe to our newsletter

    Name*
    Last name*
    Job*

    Country*
    E-mail*
     
    terms and conditions

    In compliance with the General Data Protection Regulation (Regulation EU 2016/679) we hereby inform you that the personal data you have provided is included in our automated file CONTACTS/CLIENTS/SUPPLIERS and will be used exclusively for the purposes of this file. If you wish to exercise your rights of access, rectification, deletion, restriction, portability and objection, you can write to VONDOM, S.L.U. at Avda. de Valencia, nº 3 de 46891 – El Palomar or send an email to info@vondom.com.