Perpendicular design

House of sand

This house is located just in front of the Mediterranean sea, in a perfect spot where imposing dunes protect this coast from seasonal storms. This was the starting point that defined the configuration of this project. This house was planned out in two structures that were placed perpendicularly.

Items from the Pillow collection, designed by Stefano Giovannoni, for Vondom stand out in the outdoor terrace of this private residence It´s organic and soft lines, combined perfectly with the straight lines, that characterize this architectural project.

Vondom’s exclusive outdoor furniture is the ideal choice to relax and rest.

Architect: Fran Silvestre

This render was created by Diogo Bernardo from the Dézzàvu Studio / 3D & Archviz & Design

Valencia, Spain

Interested in Vondom?
subscribe to our newsletter

    Name*
    Last name*
    Job*

    Country*
    E-mail*
     
    terms and conditions

    In compliance with the General Data Protection Regulation (Regulation EU 2016/679) we hereby inform you that the personal data you have provided is included in our automated file CONTACTS/CLIENTS/SUPPLIERS and will be used exclusively for the purposes of this file. If you wish to exercise your rights of access, rectification, deletion, restriction, portability and objection, you can write to VONDOM, S.L.U. at Avda. de Valencia, nº 3 de 46891 – El Palomar or send an email to info@vondom.com.