El Bosque
Back

El Bosque

València, Spain

Close to nature

In the garden we can see how Vondom’s residential outdoor furniture collections Frame and Vela, add consistency to the harmony and perfection that shows this wonderful house.

  • Location València, Spain
  • Arquitect Ramon Esteve
  • Type Residential
  • Collections Frame, Vela

The Forest House, designed by the renowned architect Ramon Esteve, is located in a vast residential area with a large pine forest around the plot, being this the closest landscape to the house. From four stone walls are generated prismatic volumes which divide the space, individualizing each stay.

The area between the rooms is covered by a wooden roof that acts as corridor and connector, because the project’s goal is to create different outdoor spaces linked to the interior of the rooms, according to their privacy.

Residential outdoor furniture

The freedom sensation blends with the warm and cozy atmosphere. In the garden we can see how Vondom’s residential outdoor furniture collections Frame and Vela, both in bronze, add consistency to the harmony and perfection that shows this wonderful house by its connection with the outside nature.

¿Estás interesado en este proyecto?

Si deseas recibir más información acerca de este proyecto, puedes contactar con nosotros a través de este formulario.

*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blanc i Negre | Restaurant Design Furniture | Vondom

Blanc i Negre Restaurant

Prev project

+297 Restaurant | Terrace Furniture | Vondom

+297 Restaurant

Next project