EL BOSQUE

The Forest House, designed by the renowned architect Ramon Esteve, is located in a vast residential area with a large pine forest around the plot, being this the closest landscape to the house. From four stone walls are generated prismatic volumes which divide the space, individualizing each stay. The area between the rooms is covered by a wooden roof that acts as corridor and connector, because the project’s goal is to create different outdoor spaces linked to the interior of the rooms, according to their privacy. The freedom sensation blends with the warm and cozy atmosphere. In the garden we can see how Vondom’s collections Frame and Vela, both in bronze, add consistency to the harmony and perfection that shows this wonderful house by its connection with the outside nature.

Interested in Vondom?
subscribe to our newsletter

Name*
Last name*
Job*

Country*
E-mail*
 
terms and conditions

En cumplimiento de la normativa sobre protección de datos de carácter personal (Reglamento UE 2016/679) le informamos que los datos personales facilitados por usted se incorporan a nuestro fichero automatizado de CONTACTOS/CLIENTES/PROVEEDORES y van a ser utilizados exclusivamente para su finalidad. Si usted desea ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y oposición, pueden dirigirse por escrito a VONDOM, S.L.U, con dirección en Avda. de Valencia, nº 3 de 46891 - El Palomar o al mail info@vondom.com.