Suspended cloud

Jiunvfeng Studio

Conceived as a ‘suspended cloud’, this white pavilion in China’s Shandong province serves as a visitor centre that offers sweeping views across the mountainous landscape. Designed by Gad · line+ Studio, the structure is located adjacent to the Shenlong Canyon, with Mount Tai, one of China’s five ‘sacred mountains’, to the east. The building itself comprises three main parts: a white membrane canopy, a transparent floor to ceiling glazing, and a thick stone base. The pavilion was constructed in its entirety in just five months.

Visitors inside are totally immersed in a relaxed space atmosphere to read and meditate.

 

 

Photography: Zystudio, Jin Xiaowen, Pan Bing

Text: Philip Stevens | Design Boom

Shandong, China

Interested in Vondom?
subscribe to our newsletter

Name*
Last name*
Job*

Country*
E-mail*
 
terms and conditions

En cumplimiento de la normativa sobre protección de datos de carácter personal (Reglamento UE 2016/679) le informamos que los datos personales facilitados por usted se incorporan a nuestro fichero automatizado de CONTACTOS/CLIENTES/PROVEEDORES y van a ser utilizados exclusivamente para su finalidad. Si usted desea ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y oposición, pueden dirigirse por escrito a VONDOM, S.L.U, con dirección en Avda. de Valencia, nº 3 de 46891 - El Palomar o al mail info@vondom.com.